Meetings & events

Wie zijn wij? 

LEEN is gevormd en ontstaan door een passie voor Horeca, relaxen en samenkomen. LEEN biedt dit aan door verschillende samenstellingen, zo kunt u van woensdag t/m zondag terecht in een lounge die splinternieuw is en geheel ingericht naar een industriële en knusse inrichting. LEEN ontvangt gasten met veel plezier en aandacht. 

Bent u op zoek naar een feest locatie voor uw feest?

Particuliere feesten

Als u op zoek bent naar een prachtige horeca locatie voor uw feest of partij dan bent u bij LEEN aan het juiste adres. LEEN verzorgt de meest uiteenlopende feesten. LEEN beschikt over een uitgebreide keuken, laatste licht en geluid technieken in zalen en mogelijkheid tot beamer projectie.

Verjaardagsfeest
Bent u binnenkort jarig, of is uw partner binnenkort jarig? Vier uw verjaardagsfeest bij LEEN. Samen met u doorlopen wij al uw wensen. Of u nu een uitgebreid feest wil vieren of het iets kleiner wil houden. LEEN zorgt voor een onvergetelijk verjaardagsfeest. Door ons ruime aanbod aan zalen, hapjes en drankjes, laatste licht en geluid technieken en entertainment kunnen wij aan al uw wensen voldoen.

Baby shower
Bent u in verwachting? Of is jouw vriendin in verwachting en wil je voor haar een onvergetelijke baby shower organiseren? LEEN heeft een speciale warme ruimte waar uw gasten in ontvangen kunnen worden. Zo kunt u niet alleen genieten van een heerlijke high tea of lunch maar is er ook ruimte om spelletjes te spelen met de baby shower gasten.

Bruiloften
Bent u op zoek naar een bruidslocatie voor uw huwelijk? Trouw dan bij LEEN op locatie of vier uw bruidsfeest bij ons! Wij helpen u graag mee in alle voorbereidingen en bezorgen u graag een onvergetelijke dag.

Buffeten
Bent u van plan om een grote groep mensen uit te nodigen voor bijvoorbeeld een jubileum, verjaardag of andere bijzondere aangelegenheid? Kies dan voor onze buffet optie, wij bespreken samen met u de mogelijkheden. Wilt u een thema aan uw buffet hangen? Ook dat is mogelijk!

Kinderfeestjes
Is uw kind binnenkort jarig en bent u op zoek naar een locatie voor een discofeestje? Ook hiervoor kunt u bij LEEN terecht.

Zakelijke evenementen

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw zakelijke evenement voor bijvoorbeeld een afscheidsfeest, viering, nieuwjaarsborrel, vergadering of andere gelegenheid? Dan bent u bij LEEN voor al uw zakelijke meetings aan het juiste adres

Vergaderen in stijl
Het gebruik van een beamer, LED-scherm of andere technieken terwijl u vergadert op een modern-industriële locatie midden in de Botlek. LEEN zorgt voor alle materialen en hapjes en drankjes die uw vergadering nodig heeft. Na de vergadering gezellig na borrelen in onze lounge? Vraag naar de mogelijkheden!

Zakelijke borrels
Voor al uw zakelijke borrels zoals nieuwjaarsborrels, afscheidsfeesten en jubilea kunt u bij LEEN terecht. Een gezellige en sfeervolle setting maakt uw zakelijke evenement een om op terug te kijken.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder met een lekker kopje koffie of thee.