Sushi op Rozenburg

sushi op rozenburg

inds het begin van dit jaar is LEEN in het geheim bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuw project. We hebben iedere week gezegd dat we binnenkort iets mega tofs bekend gingen maken en vandaag is het dan eindelijk zover! 😍

Door de omstandigheden van het corona virus hebben wij eventjes gewacht met het naar buiten brengen van dit super vette nieuws.

Nu het er naar uit ziet dat we binnenkort weer kunnen openen wordt het tijd om het aan Rozenburg bekend te maken.

LEEN eet sushi! Ja je hoort het goed! We zijn maanden bezig geweest om een nieuwe kaart samen te stellen en binnenkort kunnen wij niet wachten om deze aan jullie te laten zien! Voor thuisbezorging en in ons restaurant

Hoe leuk is dat?! Met wie moet jij echt sushi gaan eten?! 😱😍

Tot snel!

Groetjes,

team LEEN

Laat uw antwoord achter