Koningsdag 2020 een groot succes!

Lieve gasten en Rozenburgers,

Jullie steunen ons, door dik en dun. De afgelopen tijd hebben we talloze toffe reacties gekregen over de drive LANE, het ijs en ons eten. De vele steunbetuigingen en bestellingen via ons platform kwamen onze kant op. Wat waren wij jullie dankbaar in deze nare tijd voor ons. Vandaag was het de dag dat LEEN iets terug wilde doen, gewoon als bedankje voor jullie.

Wij hopen dat we vandaag alle straten in ons prachtige dorp hebben voorzien van een tof feestje en er het beste van hebben gemaakt in deze bijzondere tijd.

Positiviteit gaat ons super ver brengen, zo zie je maar weer! We hopen dat we deze boodschap vandaag in elke straat van Rozenburg hebben kunnen brengen.

Nogmaals bedankt! Het was een top dag! We hebben meer genoten dan ooit. We hopen jullie ook! Daarnaast willen we ook onze sponsoren bedanken! Zonder jullie hadden we dit nooit kunnen doen: Peinemann JE Disco Sound L1events Jermaine Omzigtig Tricky Gullivan

Groetjes,

Team LEEN

Laat uw antwoord achter