LEEN creepy club nights

LEEN HAUNTED FACTORY WEEKEND

Durf jij het aan?

Op een dood normale dag in de Botlek is er in het geheim een zeer gevaarlijk experiment uitgevoerd. Een fabriek die het aan durfde om een revolutionair product op de markt te zetten moest verschillende experimenten uitvoeren. De arbeiders die aan dit project meewerkten mochten hierover geen woord vertellen aan de buiten wereld. Midden in de nacht kwamen de gekozen arbeiders samen, toen het experiment op gang kwam gebeurde er iets afschuwelijks.

’Hey Leen, kan je me steeksleutel even aangeven?’’ zei Henry. De twee mannen werkten al jaren in een fabriek achterin de Botlek. ‘’Natuurlijk, wacht even, ik moet even dit moertje aandraaien.’’ Leen draaide de moer aan in de fabriekshal vol medewerkers. ‘’Shit Henry, ik krijg hem niet vast, kan je me even helpen?’’ Henry kwam aanlopen tot hij een enorme knal hoorde. Henry en Leen werden overspoeld met een lichtgevende nevel die zij nooit eerder hebben gezien De fabrieksarbeiders raakte overrompelt door een geluid dat geen van hen kon beschrijven. De gehele fabriekshal stond te trillen van de enorme knal die er die nacht plaatsvond die het leven van de arbeiders voor goed zou veranderen. Alle ruimtes van de fabriek liggen in stukken en sommigen medewerkers hebben de griezelige ontploffing niet overleefd. Maar anderen wel… De legende gaat dat de getroffen arbeiders zijn gevlucht naar hun vaste kroeg waar ze altijd hun biertje dronken vlak bij de fabriek.. Degenen die zo dapper waren om naar de plek te gaan om hen te redden zijn nooit meer uit het hol van de arbeiders gekomen, er is sindsdien niets meer van hen vernomen… Durf jij naar binnen te gaan om ze te redden?

” 2 live haunted houses.”

SCARY PARTY ZONE
17+

Vrijdag 25 oktober
Zaterdag 26 oktober

Entree per avond: 5 euro
Weekend ticket: 7,50


https://leen.wetickets.ws/?fbclid=IwAR3r-JDlORFJ3hkNNKQnxAhrYuV7xVLIb6owYADuunyPc2e_QQxUn9xrAOA

Laat uw antwoord achter