Een Rozenburgs zomerfeest

Na het grandioze succes van Koningsdag blaast LEEN weer nieuw leven in Rozenburg met een geheel nieuw evenement: Het zomerfeest.

21 juni begint de zomer en dat moet gevierd worden. LEEN pakt deze dag geheel opnieuw uit! Het festival zal buiten en binnen plaatsvinden. Het festivalterrein zal uitgebreid worden voorzien van foodtentjes met barbecue en streetfood, een groot buiten podium, een super leuke MC die jong en oud zal aanspreken en vooral heel veel gezelligheid!

“Het zomerfeest is voor iedereen.”

Het zomerfeest zal om 10:00 starten met verschillende optredens van dansscholen uit Rozenburg. Deze kinderen krijgen een podium en laten de mooiste danskunsten zien.

Om 11:30 zal er een DJ-contest plaatsvinden, de winnaar krijgt een avond een podium in club LEEN tijdens 1 van onze avondevenementen. Je kunt mee doen aan de DJ contest vanaf 16 jaar. Meld je aan via: info@clubleen.nl.

Om 13:30 start het buitenfestival en zal eindigen om 23:00. Daarna is er een zomerfeest afterparty in de clubzaal.

De gehele dag serveren wij in de lounge lunch en diner. Dit kan ALLEEN op reservering. Wil je deze dag lunchen of dineren? Neem dan contact met ons op!

Oftewel, een dag vol leuke activiteiten, muziek en gezelligheid!

Tot 22 juni!

Groetjes,

Leen

Laat uw antwoord achter