Koningsnacht en dag bij LEEN

De allereerste editie van LEEN kingsday en night was een zeer groot succes. In totaal heeft LEEN meer dan 1500 Rozenburgers in 2,5 dag mogen ontvangen.

Allereerst startte de koningsnacht om 22:00. Aan het begin van de koningsnacht was het al zeer druk en gezellig. Jonge mensen en iets oudere mensen betraden de dansvloer of namen plaats in de lounge. De nacht heeft tot 03:30 geduurd en was een zeer groot succes.

De oranje projectie op het scherm, de barkast in rood, wit en blauw en de oranje vlaggetjes in de clubzaal en harbour room gaven een onwijs gaaf effect aan de oranje nacht.

De volgende dag begon Koningsdag met een ochtendevenement gericht voor het Rozenburgs mannenkoor en UDI. De ouderen kregen een kopje koffie of thee en een tompoes, daarna werd er oranjebitter gedronken. De ouderen verlieten het pand om 12:00.

Tussen 12:00 en 14:00 heeft het personeel buiten het festivalterrein opgebouwd.

Om 14:00 begon het festival buiten voor de lounge ruimte. De aanloop verliep voorspoedig, om 14:30 werd het al snel drukker. Het festival publiek was zeer divers, kleine kinderen, tieners, volwassenen en ouderen waren van de partij om deze dag tot een uniek feest te maken.

”Weer of geen weer, we gaan er iets van maken, een dag die niet snel vergeten wordt. ”

Door het slechte voorspelde weer heeft het team van LEEN ervoor gekozen om geen buiten bar te plaatsen maar de twee deuren te openen aan de zijkant van het pand zodat de clubzaal bij het festivalterrein betrokken werd. Dit zorgde ervoor dat ook mensen die binnen wilden feesten hiervoor de mogelijkheid kregen.

De binnen bar viel bij veel bezoekers in de smaak. Buiten kon je gebruik maken van de Barbecue optie, waar gasten de keuze hadden uit spareribs, broodjes worst en saté. Voornamelijk de saté was erg in trek. Chef-kok Donny Manuela heeft de gehele dag de lekkerste broodjes voor de festivalgangers klaargemaakt.


In de avond liep het festivalterrein nog voller en de gezelligheid steeg met de minuut. Om 22:00 sloot het Oranje Comité het Rozenburgse Koningsdag af met prachtig vuurwerk dat te bewonderen was vanaf het festivalterrein. Ondanks dat de dag was afgesloten verlieten de feestgangers het terrein niet.

”Bedankt LEEN voor het creëren van een echt dorpsfeest.”

Om 23:00 was het festival afgelopen, echter was het feestje nog in volle gang. De lounge die overdag gesloten was voor gasten werd voor de nacht geopend. Via de dubbele deuren betraden de festivalgangers de club en de lounge.

Ondertussen ging buiten de muziek uit en ging een deel van team LEEN het gehele festivalterrein afbouwen en opruimen.

De nacht voorliep voorspoedig en gezellig. Ook werd de nacht bezocht door jongeren die uit de bussen kwamen vanuit Rotterdam. Ook hier was er een gezellige combinatie van jong en oud. Iets dat het feest tot een uniek dorpsfeest maakte.

Om 02:00 was het dan echt tijd om naar huis te gaan, het Koningsweekend was voorbij. Het gehele team werd door velen bedankt. Het was tijd voor de laatste schoonmaak. Om 03:30 was het dan tijd voor het laatste borreltje en daar werd door het hele team van LEEN van genoten.

Op naar volgend jaar.

Groetjes,

Leen

2 gedachten over “Koningsnacht en dag bij LEEN

Laat een antwoord achter
  1. Het was fantastisch!!!

  2. Wij zouden smiddags maar even gaan. Half uurtje. Dit werden 7 uurtjes. Zeer gezellig

Laat uw antwoord achter