Vier uw mooiste dag bij LEEN

Bent u op zoek naar een prachtige modern-industriële locatie voor de mooiste dag van uw leven? LEEN is een prachtige plek om deze dag door te brengen. Door onze vier verschillende ruimtes kunt u van receptie tot feest organiseren bij LEEN.

Unieke beleving
Door de veelzijdigheid van onze locatie en de talloze mogelijkheden beleefd u samen met uw partner de mooiste dag van uw leven. De locatie kan geheel aangekleed worden naar wens. Door het styling team van LEEN kunt u al uw wensen werkelijkheid laten worden. Daarnaast werkt LEEN al jaren samen met moeder onderneming L1events. Een licht en verhuur bedrijf die gespecialiseerd is op het gebied van licht, geluid en entertainment.

Onze veelzijdige keuken
Onze kok heeft al jaren ervaring met het verzorgen van bruiloften. Onze kok gaat graag samen met u om de tafel om al uw wensen te bespreken. Alles kan gerealiseerd worden. Van taart, amuses, unieke hoofdgerechten, desserts en andere lekkernijen.

Verschillende mogelijkheden
LEEN heeft vier verschillende ruimtes beschikbaar waar u activiteiten in kunt organiseren. Zo hebben wij twee restaurant/lounge ruimtes die geheel modern-industrieel zijn ingericht en een zeer warme uitstraling hebben. Daarnaast hebben we een kleine ruimte die de Harbour room heet, geheel in stijl en een grote clubzaal waar projectie mogelijk is. De clubzaal is volledig ingericht met de laatste technieken op het gebied van licht, geluid en beeld. Een unieke zaal met podium voor een goed feest om de dag knallend af te sluiten!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek! We drinken graag een kopje koffie met u en denken met u mee.Laat uw antwoord achter