Viert LEEN oud & nieuw?

Viert LEEN oud & nieuw?

Oud en nieuw staat op 31 december geheel in het teken van één groot feest, dit is door veel van onze gasten aangevraagd en hier gaat LEEN zeker gehoor aangeven!

Op 31 december staat er dan ook een ontzettend divers dagprogramma op de planning! LEEN is geopend op 31 december van 15:00 tot 20:00 voor jong en oud (vanaf 17+) LEEN draait de lekkerste platen, de jaren 70, 80, 90 en de top 40 van nu komen allemaal aanbod! Zo kunt u ook eens los gaan zoals vroeger!

U hoeft geen kaarten te kopen voor de oudejaarsborrel van LEEN, loop gewoon gezellig naar binnen, hang u jas op en geniet! Dan doen wij dat van u!

Tot 31 december,

Groetjes

Leen

Ps: Zoekt u naar een leuke locatie voor uw bedrijfsevenement of particulier feestje? LEEN is een moderne maar knusse locatie voor de mooiste en meest gezellige feestjes, neem contact op voor de mogelijkheden!

Laat uw antwoord achter