Viert LEEN kerst?

Is LEEN geopend met kerst?

We hebben van veel verschillende gasten de vraag gekregen of LEEN lounge/clubavonden organiseert tijdens Kerstmis.

Ja zeker, LEEN viert kerst!

Op kerstavond is LEEN geopend vanaf 20:00 tot 02:00 om er een spetterende knaller voor Kerstmis van te maken, gasten kunnen genieten van een overheerlijk drankje en kunnen daarna genieten van de feestelijke clubavond die geheel in het teken staat van los gaan voor de feestdagen.

Na kerstavond is LEEN op eerste kerstdag gesloten, op tweede kerstdag is LEEN wel geopend voor gasten! Zo kunt u als u de kerstdagen zat bent bij LEEN bij komen met een lekkere borrel en daarna net zoals kerstavond een dansje wagen in de clubzaal die is omgetoverd in kerstsfeer!

Zo kunt u blijven genieten bij LEEN, ook tijdens de feestdagen!

Groetjes,

Leen

Laat uw antwoord achter