Meest gestelde vragen aan Leen

Aangezien jullie vele vragen hebben over wat Ik nu precies ga doen heb ik de meest gestelde vragen voor jullie op een rijtje gezet.

Beste Leen, wat gaan jullie nu eigenlijk doen?
Ik open een trendy plek waar iedereen, dus van alle leeftijden, door de weeks kan genieten van de heerlijkste drankjes! Kom gezellig en geniet van een bakje koffie, een biertje, een overheerlijke wijntje of exclusieve drankjes zoals ons ruime assortiment gin-tonics. Ook kun je smullen van mijn heerlijke borrelhapjes wanneer je plaats neemt in onze gezellige lounge.

Maar Leen, zijn jullie dan geen club?
Jawel! Op vrijdagavond en zaterdagavond zullen er evenementen plaats vinden voor jongeren en jong volwassenen vanaf 17 jaar.

Beste Leen, Wanneer opent Leen?
Vanaf 7 december zijn onze deuren geopend en wil ik jullie welkom heten na een verbouwing van meer dan vier maanden.

Dus kan ik dan niet lunchen/dineren bij Leen?
Deze vraag krijg ik vaak. Het restaurant wordt geopend vanaf april 2019, waarbij we meteen het terrasseizoen openen. Ik heb een kaart speciaal naar al jullie wensen samengesteld die iedereen erg zal aanspreken. De lounge en club blijven ook gewoon open zoals je gewend bent.
Ander leuk feitje, vanaf april openen wij ook onze corner met vers schepijs! Je kunt met mooi weer bij ons een lekker ijsje komen halen.

Super leuk Leen, maar ik wil ook wel eens een keer weer los gaan zoals vroeger!
Ook organiseer ik wekelijks afterwork borrels en zo nu en dan een 30 plus feest.

Kan ik mijn verjaardag vieren bij Leen?
Vraag naar de mogelijkheden!

Ik hoop dat dit jullie vragen hebben beantwoord.
Ik zie jullie snel en ik kijk uit naar de opening.

Groetjes,
Leen

Laat uw antwoord achter